keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Turhautunut opisekelija

Kolmas päivä koulun penkillä ja tosi turhautunut olo!!!! Yksi tekee ja kolme ihmettelee!
Olen oppinut kuitenkin kirjoittamaan blogia!

2 kommenttia:

  1. Ryhmätöiden tekeminen on aina haastavaa. Varsinkin, jos ei ole istunut koulunpenkillä pitkään aikaan ja on tottunut suoriutumaan omassa työssään kiitettävällä tavalla. Minulle uutta ja outoa opiskelun alkuaikoina oli, että 60% suoritus katsotaan koulun arvostelluasteikossa hyväksi suoritukseksi. Töissä sillä suoritustasolla saisi kenkää. Mutta tällä kurssilla ryhmätöiden haastavuuden kulmakerrointa nostaa se, että aihe on useimmille aika outo ja suorituspaineet oppimiseen ovat kovat. Hiljaa hyvää tulee, taitaa olla paras asenne tässä alkuvaiheessa:)

    VastaaPoista
  2. Minna! Kiitti tsemppauksesta! Minulla oli varmaan ihan ylisuuret odotukset tästä ekasta opintojaksosta. Olen ollut yhdellä Ilkan kurssilla aiemmin, ja opetus oli siellä ihan huippua! Joten oli ihan pikkasen vaikea ymmärtää, miksi siellä tunnilla tehdään ryhmätöitä, kun huippuope olisi ollut paikalla opettamassa.

    Mutta kaikesta voi oppia, jos asenne on oikea. Valitettavasti minulla ei sillon lähijaksolla ollut asenne kohdallaan. Toivon, että seuraavalla kerralla en ole ihan yhtä turhautunut :)!

    VastaaPoista